[video] RODE Videomic Pro! Unbox en mini testje.

In: Mijn YouTube, Review

Heerlijk om die nieuwe gadgets uit te pakken. Ik heb een nieuwe microfoon gekocht, een RODE Videomic pro om uiteraard het geluid van mijn video’s te verbeteren. (Pssst, klik op afbeelding om video af te spelen…)

Zus


Zus


3 comments

 • Mama’s Jungle

  19 augustus 2015 at 11:35

  Aahh schattie, als ik jou zie op je filmpjes krijg ik altijd zo’n mega grijns op mijn gezicht! 😀

  Qua geluid zeker een verschil zeg! Supergoed. Geld waard, hè? Nou kom maar op met al die filmpjes nu.

  Beantwoorden

 • Zus

  20 augustus 2015 at 13:54

  Heeey, wat super lief daar doe ik het voor! Over een paar dagen de volgende!!! Stay tuned!

  Beantwoorden

Leave a comment

CommentLuv badge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>