Beautybox - Happy Blue Box

Beautybox – Happy Blue Box besteld + handige links

Eindelijk een beautybox gekozen! Na weken speuren en piekeren heb ik mijn keuze kunnen maken dankzij Romy’s lijstje (zie links beneden) heb een abonnement op de maandelijkse Happy Blue box genomen! Dit is een verrassingsdoos met 4 tot 5 beauty gerelateerde producten (full size) met soms een extraatje. Deze box is relatief nieuw (juli 2015) en is te krijgen in Happy girls, Happy women en Happy men variant. De box is ook nog afgestemd op een door jou in te stellen ‘formule’ die gaat over je haar-, ogen en huidskleur en -type, je favoriete luchtje en lievelingskleur. Nou, ik zeg… laat maar komen!

Waarom een beautybox?

Het leek me leuk om elke maand op deze manier nieuwe producten en merken te leren kennen. Ik wil ze graag eerst zelf een weekje (of 2) uitproberen om vervolgens mijn mening over de producten met je te kunnen delen in de vorm van een videootje. Unboxing is leuk, maar een review leek me interessanter.

Andere beautyboxen

Het liefst had ik de Birchbox US willen hebben maar die sturen niet naar Nederland evenals de Belgische versie. Ik heb zelfs overwogen om de Birchbox via onze US postal service (waarop je je gewoon kunt abonneren) naar Nederland te laten sturen maar dan zit je met het volgende probleem en dat is dat de producten in die box zitten weer moeilijk in Nederland te krijgen zijn. Niet handig als je een product ontdekt die je nog eens wilt gebruiken…

De Deautybox, Beautybox en BLUX box waren  ook een optie geweest, maar er zijn al zoveel reviews te vinden over deze boxen dat een bijdrage daaraan wat overbodig leek. Tevens wilde ik een box met voornamelijk full size producten en dat hebben deze boxen niet altijd. Ik heb ook nog getwijfeld over de Styletone box, maar het grote nadeel daaraan vind ik dat de producten vaak niet in Nederland verkrijgbaar zijn… beetje dooie mus verhaal. Tot slot was ik in de eerste instantie verkocht aan de Starlooks, maar helaaaaas verzenden ook zij ook niet naar Nederland.

Ik kijk uit naar de eerste Happy Blue box, ze ziet zodra het zover is mijn eerste review van de producten op mijn blog en YouTubekanaal.

Handige links

Alle links die je misschien interessant vindt:
Romy’s lijstje van beautyboxen met voor- en nadelen op everythingnice.nl
Happy Blue Box
Birchbox
Shipito.com (US post doorstuur service)
Deautybox
BeautyboxNL
BLUX box

Styletone box
Starlooks

Nog een paar sites met lijsten met internationale subscription boxes. Niet alleen beauty gerelateerd met soms wereldwijde verzending:
I love mail
Buzzfeed
Makeup Honey Blog

Heb jij een abonnement op een beautybox en zo ja welke en hoe vind je het? Of overweeg je er een?

Liefs,

Zus

 

Leave a Reply

CommentLuv badge