Voornemens 2016 - oliebollen

Voornemens voor 2016 – Werk, blog & gezondheid

We gaan bijna het jaar uit dus dit is een mooi momentje om mijn voornemens voor 2016 met jullie te delen. Eigenlijk doe ik nooit aan voornemens, maar omdat het leven al voorbij vliegt de laatste tijd, leek het me toch wel leuk om een soort backlog te maken van de dingen die ik niet wil vergeten en wil doen op een rijtje te zetten.

Mijn voornemens voor 2016

Werk
Zoals jullie weten ben ik freelance User Experience Designer ook als zelfstandige moet je up-to-date blijven dus:
– Meer vakliteratuur lezen
– Vaker naar meetups gaan om meer mede User Experience Designers te ontmoeten
– Verder verdiepen in Gamification* (zie uitleg & leuke video hieronder)

Blog en Youtube
Ik ben blij de draai weer te hebben gevonden met Zus ziet… ik ga:
– Weer als van ouds meerdere malen per week een artikel plaatsen. Doel: 5x per week.
– Doorgaan met een wekelijkse video op mijn Youtube kanaal.
– Meer over beauty gaan schrijven.
– Vaker naar meetups en persbijeenkomsten om meer gelijkgezinde bloggers te ontmoeten. Dit gaat gelukkig ook steeds makkelijker nu de kinderen groter worden.

Gezondheid
– Minder koolhydraten eten. Ik ben een brood junky. Voor het slapen gaan het liefst nog 4 broodjes is heel normaal… kan echt niet meer.
– Iets van s… ik kan het niet zeggen…. sp….. AARGH vies woord… sport…?? Ik ben gek op sporten maar na de zwangerschappen… niet mee zo’n fan. Mijn conditie zeer ver te zoeken.
– Van mijn kleine buikje af zien te komen. Oh, ooh… ik zie een relatie met bovenstaand punt.
– Vaker gebruikmaken van ons bad. Niet dat ik stink, maar gewoon even die me-time inbouwen.
– Vroeger naar bed Haha! Dit probeer ik al jaren… #fail.

Relatie
– Vaker een date night proberen te regelen. We hebben geen oppas, dus dat is soms enorm tricky. Gelukkig hebben we een lieve vriendin die soms kan.

Nou lieve allemaal, ik neem een oliebol en een appelbeignet (om het af te leren) en voor straks wens ik jullie alvast een geweldig, gezond en mooi 2016!

Heb jij nog voornemens?

Liefs,

Zus

*Gamification is het aankleden van een niet game gerelateerde activiteit met game elementen om zo te stimuleren tot goed gedrag. Een geweldig voorbeeld is de pianotrap. Traplopen is geen game, maar als je er een piano van maakt krijgen mensen er lol in en pakken die pianotrap vaker in plaats van met de roltrap. Dus een gezondere en vooral heel leuke keuze. Gamification kan ook in websites en applicaties ingebouwd worden om zo saaie taken te voorzien van een fun factor.

Leave a Reply

CommentLuv badge