netflix streamteam kadootje kleine man

Netflix Streamteam kadootje voor zoonlief

Het Netflix Streamteam is een groep bloggers die door Netflix zijn uitgenodigd 0m eens per maand te schrijven over hun ervaringen met Netflix. Sinds 1,5 jaar maak ik (met trots) deel uit van dit groepje en schrijf maandelijks over wat ik of mijn gezin heeft zitten Netflixbankhangen de laatste periode. Zo af en toe krijgen we als Streamteamleden ook post. Soms heeft dit te maken met een nieuwe serie soms is het een persoonlijke gift.

Netflix Streamteam kadootje voor zoonlief

Voor de kleine meid werd ik afgelopen Augustus verrast met een Puss in Boots presentje voor haar verjaardag en nu kregen we weer een kadootje, maar dan voor de kleine man want hij is half december alweer 3 jaar geworden. Hij kreeg een mooi boek van Peppa big! Super bedankt voor dit mooie kado we zijn gek op kinderboeken.
Omdat ik niet wist wat er in het doosje zat heb ik zijn kadootje op video uitgepakt. De volgende dag heb ik het opnieuw ingepakt en aan hem gegeven. We hebben het boekje meteen gelezen, want er moet natuurlijk, aldus zoonlief. Ik voorzie dat het boekje vanavond mee naar boven gaat om voor het slapen gaan nog een keertje Peppa te lezen.

Bedankt Netflix Streamteam!

liefs,

Zus

 

2 thoughts on “Netflix Streamteam kadootje voor zoonlief

  1. Wat een leuk cadeautje. En leuk dat een bedrijf dat zich richt op tv boeken cadeau geeft : )

    Huisvlijt

Leave a Reply

CommentLuv badge