Shoplog - Action

Action shoplog – Hele leuke knutselspullen voor de kids

Even een heerlijke shoplog van de Action. Ik wilde een paar knutselspullen kopen om een slinger voor de kleine man en meid te maken waarmee ik de dagen dat ze nog bij de gastouder zijn visueel kan maken zodat ze ( in ieder geval de kleine man) weten dat ze over twee weken naar het kinderdagverblijf gaan. Als ik de slinger af heb, schrijf ik er een artikeltje over.

Ik had dus wat knutselspullen nodig om mijn DIY projectje te kunnen starten en zodoende belandde ik in de Action. Allereest bij de volwassen knutselafdeling. Ik zag daar hele leuke dingen maar ik zocht juist kinderspul. Low and behold heeft de Action dus een heel groot assortiment aan knutselspullen voor kinderen! Wat dat betreft heb ik waarschijnlijk onder een steen geleefd want ik wist dit echt niet.

De knutselspullen voor de kids lagen aan de andere kant van de winkel, bij de kinderafdeling. Wat een enige dingen hebben ze daar zeg! Uiteindelijk heb ik het volgende buit gemaakt:

 • 2x The Big box of Craft – dat is een doos vol knutselspulletjes
 • 10 blanco papieren brilletjes om te decoreren
 • Hobby karton in alle kleuren van de regenboog
 • Een extra zak knutselspullen – fluffy-ijzerdraad, plakoogjes en fluffy bolletjes. Leuk om beestjes mee te maken.)
 • Mooi lint
 • Kinderlijm
 • Ronde vouwblaadjes
 • 4 dozen van trash 2 treasure – mijn absolute favoriet! Maak beestjes van toiletrollen, eierdozen, sappakjes en lege flessen.
 • Vilten figuurtjes
 • Wasi tape

De lokale hobbywinkel wel last moet hebben van het assortiment bij de Action, want ik kan me niet voorstellen dat je daar voor zo weinig, zoveel leuke dingen kan kopen. Enige nadeel is dat ik niet weet of dit standaard in het assortiment zit. Daarom heb ik maar inkopen gedaan, omdat ik bang was dat het later niet meer te vinden zou zijn.

Ik ben super blij met deze vondsten en ik kijk dan ook heel erg uit naar uren knutselplezier met de kids!

Knutsel jij met de kids? Wat vinden jullie het leukst om te maken?

Zus

2 thoughts on “Action shoplog – Hele leuke knutselspullen voor de kids

 1. Leuke shoplog, ik ga ook altijd naar de action voor knutselspullen. Die boxen, glitters in een busje en rhinestones kende ik nog niet. Oh ja en die trash 2 treasure ook niet maar komen zéker hier op het boodschappen lijstje voor het volgende bezoek. Ik vond zelf vooral het flesje kinderlijk prettig. Soms uel even gaatje doorprikken maar alles plakt. Met die tube heb ik na twee keer ruzie dus gaat in de prullenbak. Ps. Die wollige bolletjes heten pompons en dat ijzerdraad chenille of pijperagers 😉

Leave a Reply

CommentLuv badge