Review Happy Blue Box

Review – Happy Blue Box – Januari 2016

YES! Mijn eerste video review van de Happy Blue Box! Eerder vertelde ik dat ik eindelijk een verrassingsbox heb uitgezocht en tot nu toe heb ik er geen spijt van.

Review Happy Blue Box

In deze Januari box zitten veel mooie natuurlijke en diervriendelijke producten en het geheel was ook nog eens ingepakt in een mooie sjaal met een vrolijk motief. In de box zaten de volgende producten:

  • Bee Bar Lotion – een heerlijke naar vanille geurende wax-lotion op basis van bijenwas
  • Aapri Exfoliating Facial Scrub Cream – Ook dit product ruikt echt heerlijk en met de gemalen abricozepit scrub je je gezicht zo zacht als de vacht van een eenhorn.
  • Hurraw! Lip Balm in het smaakje Grapefruit – Ik ben absolute fan van deze balsem, Vrat vroeger altijd mijn Labello’s op maar ik vind Hurraw! vele malen beter. Ook geheel natuurlijk en veganistisch.
  • PHB Ethical Beauty Anti-Ageing Eye Gel – Dit product is heel verantwoord, gezien het 100% cruelty free, halal, natuurlijk en veganistisch is. De gel dit ik kreeg is voor oily skin types en gezien ik droge huid heb, dacht ik dat het misschien juist zou uitdrogen maar eigenlijk was de gel heel prettig op de ogen. Ik moest alleen even wennen aan het geurtje…
  • Ik ontving ook nog een kado-setje van Baylis & Harding, met daarin een body lotion, Body wash en een stuk zeep. Prima setje, niet heel bijzonder. Het deed me denken aan Hotel-mini’s.
  • Tot slot zaten de producten mooi verpakt in een vrolijke sjaal, altijd welkom en in mijn kleuren.

Enjoy the video en ik kijk nu al uit naar de box van Februari.

Als je deze review leuk vond, geef de video op Youtube even een duimpje en abonneer gezellig!

X

Zus

Leave a Reply

CommentLuv badge