Kruidvat shoplog

Kruidvat shoplog – Catrice makeup en meer

Ik hoop dat jullie een heel fijn weekend hebben gehad! Deze week deel ik met jullie wat ik laatst allemaal scoorde bij het Kruidvat. Ik heb een bescheiden bergje Catrice makeup meegenomen om eens uit te testen, want tja, ik zeg het maar eerlijk, ik had nog geen Catrice in mijn collectie… Het suffe is dat ik geneigd ben om bij “mijn eigen producten” te blijven. Als iets op is, vervang ik het graag met hetzelfde product. Dit komt waarschijnlijk door mijn historie met mijn gevoelige huid maar vanaf nu moet dat maar eens anders zijn. Ik wil meer uit gaan proberen, experimenteren en niet meer bang zijn of mijn gezicht met dikke uitslag uitbreekt. Life’s to short en daarnaast denk ik dat naarmate ik ouder word, mijn huid steeds meer kan hebben. (Behalve zonlicht… daar blijf ik nog steeds uit weg). We gaan het zien de komende tijd. Als ik dus vette uitslag krijg, dan weet je hoe het zit. HAHA! *No fear!*

Even een lijstje met alle spulletjes die ik oppikte:

Makeup

  • Catrice ~ Deluxe trio eyeshadow in 030 Rose Vintouch
  • Catrice ~ Multi Matt blush in 020 La-lavender
  • Catrice ~ Eyeliner pen in 010 Black
  • Catrice ~ Kohl Kajal in 200 You’re My Rosen one!
  • Catrice ~ Longlasting Lip Pencil in 170 Plumplona Olé
  • Catrice ~ Treasure Trove Lipstick in C03 Treasures Twinkels
  • Maybelline ~ Great Lash in Blackest Black

Non makeup

  • Twee Sesamstraat placemats voor de kids
  • Boodschappenlijstje / blocknote
  • Disney Weekplanner

Lijkt het je leuk om een tryout video met de Catrice producten te zien? Let me know!

Enjoy ~ Like ~ Subscribe
Zus

2 thoughts on “Kruidvat shoplog – Catrice makeup en meer

Leave a Reply

CommentLuv badge