Kneipp Amandelbloesem Body lotion

Kneipp – Amandelbloesem seconde body lotion – review *

Misschien zag je deze nieuwe Amandelbloesem-lijn van Kneipp ook op andere blogs al opduiken de afgelopen weken en ook ik kreeg een heerlijke body lotion toegestuurd van Kneipp om uit te testen. Bedankt Kneipp! Deze seconde body lotion is een van de producten van de nieuwe Amandelbloesem-lijn die speciaal bestemd is voor de gevoelige huid. Kneipp staat bekent om haar zachte, natuurlijke en diervriendelijke producten en dat spreekt mij natuurlijk enorm aan.

Kneipp Amandelbloesem Body Lotion

Zoals je misschien weet heb ik een gevoelige huid, ik ben dan ook huiverig om sterk geurende producten op mijn gezicht of lichaam te smeren uit angst voor uitslag. Het zal niet de eerste keer zijn dat ik mezelf eens verwen met een mooi product, die ik vervolgens met een boogje de prullenbak in kan mikken terwijl ik eruit zie als een reptiel van de eczeem. Ik test een product altijd eerst een nachtje op mijn onderarm en als het dan de volgende dag goed is, dan durf ik verder te gaan.

Deze Kneipp body lotion ging gelukkig heel goed! Na het test-nachtje heb ik het de volgende dag rijkelijk gebruikt. De lotion trekt binnen 5 minuten in en ruikt zacht, een bloemig en fris. Maar het ruikt niet zo sterk dat je het in een radius van 5 meter om je heen kan ruiken, het is subtiel en ik betrap mezelf erop dat ik steeds aan mijn hand zit te snuffelen door de dag heen.

Kneipp Amandelbloesem Body Lotion hand

De lotion smeert makkelijk, voelt verfrissend en zacht. Het trekt super snel in en dat is mooi omdat ik het altijd vlak voor het slapen gebruik. Niets zo irritant als mijn dekens aan m’n benen plakken en mijn slaapshirtje als een wokkeltje om je heen kleeft. Het zit ook nog eens in een mooie tube, luxe ogend en hij heeft een vast plekje op mijn nachtkastje gekregen. Deze gaat zeker op komen en misschien haal ik nog meer in huis van deze lijn, zoals de douche foam. #goals

Dus, heb je gevoelige huid en wil je een heerlijk geurende body lotion gebruiken, pak deze dan zeker even mee.

Ken jij deze body lotion al?

Liefs,

Zus

* Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Kneipp. Zij stuurde mij deze lotion op om te testen en mijn mening, uiteraard in mijn eigen woorden en optiek, te delen op mijn blog.

Leave a Reply

CommentLuv badge