Gooischebeurs

Gooise (kinder)kledingbeurs komt eraan!

Kids Koopjes ALERT! 20 maart aanstaande is het weer zover. De 5de jaargang van de Gooise Kinderkleding- en speelgoedbeurs vindt weer plaats in Hilversum.

De eerstvolgende beurs:
Zondag 20 maart
Locatie Dudok Arena in Hilversum
Open van 10.00 tot 14.00 uur.

Ik kom al een paar jaar op deze kledingbeurs en ik scoor dan ook altijd mooie spullen voor de kids, zoals je kunt terugvinden op Zus ziet. De eerste keer liep ik wat verdwaasd rond met mijn bolle buikje van de eerste. Ik had geen flauw idee wat ik moest hebben of nodig had. Het was eigenlijk wat te overweldigend voor mijn destijds zwangere hoofdje. Toen eenmaal de kleine man geboren was, had ik het gelukkig veel scherper op mijn netvlies. Toen de kleine mevrouw zich aandiende dook ik op de beurs op alles wat roze was en voelde ik me inmiddels als een vis in het water tussen alle koopjesjagende dames.

In 5 jaar tijd is het Jacqueline gelukt om haar kledingbeurs de grootste van Nederland te maken. Super gaaf natuurlijk, echt heel erg knap. Het gaat momenteel om maar liefst 270 kramen met tweedehands maar ook nieuwe (merk)kleding en speelgoed. Het begon in een 2-tal gymzalen (gymzaaltjes) van een lokale basisschool en is nu uitgegroeid tot een mega event waar je je koopjeshartje op kunt halen.

Gooise kinderkledingbeurs

Heb je kinderkleding, speelgoed of andere spullen nodig? Maak een lijstje, pak een rugtas, prop in die rugtas nog meer tassen, stap in de auto of op de fiets (met fietstassen of een bakfiets…) en duik er volop in zou ik zeggen. Oh ja en als je me ziet lopen, zeg dan even hoi!

Liefs,

Zus

 

Leave a Reply

CommentLuv badge