Samenwerken

Leuk als je wilt samenwerken!

Vandaag de dag is het leren van programmeren of in ieder geval de manier van denken die erbij hoort in mijn bescheiden opinie even belangrijk als het leren van lezen, schrijven of de engelse taal. Ik hoop (jonge) ouders en kinderen te inspireren en te leren over de wereld van techniek zodat ze niet alleen techniek consumeren maar ook kunnen bijdragen door zelf dingen te creëren.

Mijn missie is zoveel mogelijk ouders en kinderen vertellen over de wereld van programmeren, robotica en techniek. Hieronder vind je informatie over wat ik voor je kan doen, heb je een ander idee? Laat het me dan vooral weten.

Mijn doelgroep
Ouders en kinderen (3 tot 12jaar) die geïnteresseerd zijn in de wondere wereld van programmeren, robots en techniek.

Video’s (First impressions – unboxing – reviews)
Ik vind het altijd leuk om video’s te maken, dus als je me een product wilt opsturen waar je mijn reactie op wilt hebben in de vorm van een first impression, unboxing of review, stuur me dan even een mailtje op [email protected]

Artikeltjes
Artikeltjes schrijf ik uiteraard ook op dit blog. Sommige producten of diensten zijn niet te unboxen dus dan wordt het maken van een video natuurlijk een beetje lastig. Gelukkig heb ik ook een toetsenbord waar ik graag gebruik van maak.

Winacties
Heb je iets weg te geven? Laat me het weten en als het goed bij Zus ziet… en haar lezers past dan zetten we een leuke winactie online, danwel middels een videootje of een artikeltje.

Persberichten
Leuk! Stuur maar door hoor: [email protected]

Disclaimer
Oprecht zijn vind ik heel belangrijk. Ik schrijf of film mijn 100% eerlijke en eerste reactie als het gaat om een first-impression video. Ook als het om een review gaat zal ik altijd 100% eerlijk zijn over wat ik van het product vind. Indien een product achteraf niet bij mij blijkt te passen of mij tegen valt, zal ik in overleg met jou bepalen of ik het online plaats of niet.

Geef een reactie

CommentLuv badge